Monday, September 16, 2013

Fundoshi



   Fundoshi reprezinta modalitatea prin care barbatii japonezi isi acoperea, in mod traditional zonele intime. Acest stil de acoperire a fost preluat si in shibari pentru a acoperi zonele intime ale femeilor.

   Aveti nevoie de o bucata de material de, aproximativ, 3 metrii lungime si de 30 cm latime si de urmat opt pasi simpli pentru a realiza fundoshi :
 
1) Lasati, aproximativ, o treime ( 1 / 3 ) de material sa atarne de la talie inspre glezne. Acum aruncati aceasta treime peste umar. Va fi nevoie de aceasta bucata pentru pasii 5, 6 si 7.

2)  Treceti cele doua treimi ( 2 / 3 ), ramase, printre picioare, mentinand materialul intins. Va trebui tinuta prima treime ori cu mana ori cu dintii. Pentru barbati, penisul trebuie sa fie orientat inspre buric, altfel fundoshi va fi incomfortabil.  





3) Treceti cele doua treimi de material printre fese si aduceti materialul inspre partea dreapta a corpului inconjurand talia si trecand si peste prima treime de material apoi continuati pana ajungeti in spate trecand materialul pe sub bucata dintre fese. Materialul dintre fese trebuie sa fie pe mijloc.  
                                                         
4) Acum luati acelasi capat cu care ati trecut pe sub linia centrala si trageti-l in directie opusa ( inspre fesa stanga ) si fixati-l prin a roti capatul pe linia orizontala. Astfel se va forma o " curea " in jurul taliei, iar ceea ce ati facut pana acum nu se va desface. Vom reveni la acest capat la pasul 7.

5 Dati drumul primei treimi ( cea care in teorie inca se afla pe umar ). Ar trebui sa atarne  de " curea " pana undeva la nivelul gleznelor. Trageti-o printre picioare exact cum ati facut cu prima bucata de material, rasucind-o in jurul celeilalte de la nivelul scrotului in sus. Astfel s-a format o dubla " punga " pentru penis si testicole.



6) In momentul acesta, trebuie sa invartiti capatul liber in jurul liniei centrale pana cand aveti o lungime egala cu cea a capatul din stanga.

7) Acest pas necesita folosirea ambelor maini. In timp ce inca tineti de capatul ce l-ati infasurat pe linia centrala, cu mana stanga desfaceti primul capat si incrucisati cele doua capete intre ele chiar la mijloc. Acum infasurati un capat pe partea stanga a " curelei " si celalalt capat pe partea dreapta a acesteia.
8) Continuati pana cand se termina ambele capete.Asta e tot.


Inca un video pentru descriere :

No comments:

Post a Comment